LED Tri-bukti <br /> / Beluk-nyenyet cahya
LED Tri-bukti
/ Beluk-nyenyet cahya
Linear cahya Bay High
Linear cahya Bay High
Manufaktur & <br /> Warehouse Lighting
Manufacturing &
Warehouse Lighting
Olahraga Stadium Lighting
Olahraga Stadium Lighting
Dimmable & Tunable <br /> Lighting Commercial
Dimmable & Tunable
Lighting Commercial

Abest Lighting, A BEST LIGHT FOR YOU

  • R & D TEAM

    10 wong wis duwe 11 pengalaman taun, nyediakake pelanggan karo cahya solusi kualitas LED
  • DIALUX gladhi

    Free DIALux simulasi ahli lan mirsani kabeh peraturan resmi karo teknisi cahya kita
  • OEM / ODM

    We duwe pengalaman, kemampuan, lan sumber daya R & D kanggo nggawe OEM / ODM integrasi sukses mencorong
  • sertifikat

    TUV, saa, UL & Pungkasan, DLC v4.2, CB, FCC, C-obah, CE, RoHS, ISO9001: 2015
  • SERVICE sawise-SALES

    Short timbal wektu 7-25 dina apa, Response Fast ing 1 jam, 5 taun babar pisan
More