Agen / OEM / ODM - Abest Lighting Co., Ltd.
Agen / OEM / ODM

We terus-terusan inovasi adhedhasar panjaluk customer, diadegaké ing posisi anjog ing riset, pembangunan, engineering, lan marketing saka LED solusi cahya adhedhasar. Gumantung ing kaluwihan lengkap riset LED Lighting, pembangunan, engineering, lan marketing, Abestis dadi pinter LED Lamps pelopor. Ing saiki, produk lan solusi kita wis Applied menyang Welasan negara lan servemillions populasi ing saindhenging donya .:

The First Chapter: Lan Agen Produk Kita

We terus-terusan inovasi adhedhasar panjaluk customer, diadegaké ing industri posisi ing papat kothak utama anjog: keamanan dhasar layanan, bagean lan sistem, layanan profesional lan terminal./span ing>

Kapindho Chapter: Potongan Service

Kadhangkala sing kudu mikir njaba kothak, minangka bukti dening akeh panjalukan kita wis kawujud kanggo solusi unik cahya anyar. LED Waves iku sawijining Original Equipment Manufacturer, karo liwat dasawarsa ing pengalaman nyediakke Boards LED lan Jadwal kanggo klien pribadi ing sawetara saka sudhut industri.

Cutting Edge Teknologi LED

OE kita / OES klien duwe akses kanggo tim bakat engineers. Kita ing situs departemen R & D aktif nggoleki metu lan ngetung advancements paling anyar ing teknologi LED kanggo project.

Kapindho Chapter: Service OEM

Produsen Keluwesan

Ana siji-ukuran-mathuk-kabeh solusi LED. We kudu Kapabilitas kanggo ngganti kita pangolahan lan ngatur samubarang produk kita - utawa mbangun sing siji anyar - kanggo specifications pas.

Kuat Chain Supply

sumber chain kita penyangga bisnis kita OEM. Miturut consolidating operasi ing siji gendheng, LED Waves nawakake unparalleled transparan, kualitas, lan regane pelanggan OE lan OES kita.

Abest Lighting Roh "tetep janji lan nyoba kita paling apik"! budaya Abest bosok Staff jantung Abest, lan menehi dinamis kanggo pembangunan Abest.