Lighting darurat - Abest Lighting Co., Ltd.
Lighting darurat

a2001-24g-dhaftar

A2001 2.4G Tri-bukti cahya

a2901-dhaftar

A2107 LED Linear High Bay

a2803-dhaftar

A2201 LED UFO High Bay

01

AbestLED Lampu Emergency sing digunakake aplikasi menyang garages Parking, Warehouses lan Tanduran Manufacturing.

Minangka teknologi évolusi LED, fungsi darurat dadi salah siji fitur saka cahya produk LED. Abestled LED tri-bukti Lampu lan lampu bay dhuwur teka saka fungsi darurat karo battery- ing gawe piranti sing ngalih ing otomatis nalika bangunan ngalami outage daya, lan kasedhiya kanggo katerangan dadi kanggo 1-3 jam.

lampu darurat LED obah kothak kanggo saklawasé saben parameter photometric withe kauntungan urip lamp lan entuk manfaat nyimpen energi, babar pisan kita 2 taun.

Loro saka kauntungan urip lamp lan entuk manfaat nyimpen energi, luminaires darurat LED luwih menang ing biaya panggantos lamp, katerangan saka wilayah tugas -risk dhuwur nggunakake distribusi kontrol cahya, abang panas, kualitas cahya lan kualitas sumber lamp uga.

Standard cahya ngatur darurat dening UL 924 standar kanggo safety, lan IEC 60598-2-22 syarat tartamtu.

Lighting darurat

Kanggo nggunakake nalika sumber kanggo cahya normal gagal

cahya siyaga

Mbisakake actives normal terus mesti panggah.

Risiko dhuwur cahya tugas-wilayah

Mesthekake safety wong melu ing proses potènsi mbebayani utawa kahanan lan ngaktifake cara mati mudhun tepat kanggo safety saka operator lan manggoni ing latar.