Агент / OEM / ODM - Abest осветлување копродукции, ООД
Агент / OEM / ODM

Very pleased to document some of the successful fulfillment of the ODM/ OEM order for LED grow light bars (hot-selling products), grow lights board and T5 grow lights tube. As a trusted factory specializing in manufacturing lighting solutions, we were dedicated to meeting the specific requirements of our clients.

xvfcb (2)
xvfcb (3)
xvfcb (6)

For grow lights board, we meticulously produced boards with a balanced spectrum of purple light, optimizing plant growth and development. Energy efficiency, longevity, and compliance with industry standards were prioritized during the manufacturing process..

Simultaneously, we manufactured LED grow light bars with a carefully calibrated spectrum to cover essential wavelengths for photosynthesis. Our focus on energy efficiency, durability, and ease of installation ensured high-quality products for our clients.
We appreciate the trust placed in our manufacturing capabilities and commitment to excellence. The successful completion of this OEM order exemplifies our dedication to delivering top-quality lighting solutions. We look forward to future collaborations and providing exceptional products to meet the evolving needs of our clients.

xvfcb (1)
xvfcb (4)
xvfcb (5)

Ние постојано пронаоѓаат врз основа на барањата на клиентите, основана водечка позиција во истражување, развој, инженеринг и маркетинг на LED осветлување решение врз основа. Се потпираат на сеопфатна предности на LED осветлување за истражување, развој, инженеринг и маркетинг, Abestis станува интелигентни LED осветлување пионер. Во моментов, нашите производи и решенија веќе се применува во голем број земји и servemillions населението во целиот свет .:

Првата глава: Еден агент на нашите производи

Ние постојано пронаоѓаат врз основа на барањата на клиентите, основана индустријата водечка позиција во четири главни области: безбедност основни услуги, делови и системи, професионална услуга и terminal./span>

Втората глава: ODM услуги

Понекогаш мора да се размислува надвор од кутијата, како што беше потврдено од страна на многу барања ние сме исполнети за уникатна нови решенија за осветлување. LED Бранови е Авторски Опрема производител, со повеќе од една деценија на искуство снабдување LED одбори и тела за приватни клиенти во широк спектар на индустрии.

Врвна LED технологија

Нашите клиенти OE / OES имаат пристап до талентиран тим на инженери. Нашите на самото место R & D оддел активно бара надвор и оценува најновите достигнувања во технологијата на LED за вашиот проект.

Втората глава: OEM услуга

Производител Флексибилност

Не постои една големина им одговара на сите LED решение. Имаме способност да се адаптираат нашите процеси и изберете некој од нашите производи - или ќе се изгради нов - за да ги точните спецификации.

Моќен снабдувачки синџири

Нашите синџирот на снабдување е столбот на нашата OEM бизнис. Преку обединување на операции под еден покрив, LED Бранови нуди исклучителни транспарентност, квалитет и вредност на нашите клиенти OE и OES.

Abest осветлување Дух е "да ги задржи ветувањето и да се обидеме нашите најдобри"! Abest култура вкоренети во Abest срцето на персоналот, и обезбедува динамичен Abest за одржлив развој.

 

cdvgcdf-(1)
cdvgcdf-(2)
cdvgcdf-(3)