Спорт осветлување - Abest осветлување копродукции, ООД
Спорт осветлување

Спорт осветлување (1)Стотици проекти на сцена и спортски избра ABEST ТМ светилки е во светот, како кошарка, хокеј, фудбалско игралиште, бадминтон суд, тениско игралиште и така натаму.

Ние обезбедуваме енергетски ефикасни, ефективни LED светилката тела за внатрешна или надворешна спортски осветлување.

Затворен арена и спортот:

 1.A2102 & A2106 линеарна висок залив
  2.A2201 & A2202 НЛО висок залив
  3.A2105 линеарна ниска залив

a2102-листа

A2102 LED Линеарна Висока Bay

a2106-листа

A2106 Линеарна Висока Bay

a2201-листа

A2201 ЛЕР НЛО Висока Bay

a2202-листа

A2202 НЛО Висока Bay

a2105-листа

A2105 LED низок Bay