Čo je to LED tri kontrolné svetlo?

<Späť    

Všeobecne povedané, trojité svetlo LED znamená: nepremokavé, prachotesné, odolné proti vlhkosti. Na dosiahnutie ochranných požiadaviek na žiarovky používajte špeciálne antioxidačné materiály a silikónové tesnenia.
LED tri odolné svetlá môžu ušetriť veľa energie. Patrí k jednosmernému pohonu a spotrebúva veľmi nízku energiu. Pri rovnakom svetelnom efekte je LED triproof svetlo minimálne o 80% energeticky úspornejšie ako tradičný svetelný zdroj.
V záujme úspory energie čoraz viac ľudí chce vymeniť tradičné tripriehľadné svetlá za tri tričká LED. Na niektorých vlhkých miestach môže nahradiť aj žiarovky T5, T8, T10, žiarivky atď.

hgshe

LED trojstranné svetlo má jednoduchú štruktúru a elegantný dizajn. Používa hliníkové profily na zabezpečenie dobrého odvodu tepla a tiež na zníženie hmotnosti žiarovky.
Pretože je vodotesné, prachotesné, odolné voči vlhkosti a veľmi energeticky efektívne, LED tri odolné svetlo sa široko používa v priemyselnom osvetlení, osvetlení skladov, parkovacích garáží, distribučných centier, telocviční, škôl, nemocníc a na iných verejných miestach.

Shenzhen Abest Lighting Company je profesionálny výrobca LED osvetlenia s viac ako 10-ročnými bohatými skúsenosťami.
Poskytujeme rôzne interiérové ​​a exteriérové ​​svetelné produkty, vrátane LED vysokých a nízkych svetiel, LED záplavových svetiel, LED svetiel tri-proof, LED lineárnych svetiel, 2,4 G bezdrôtového stmievania a laditeľného bieleho panelového svetla. Produkty spoločnosti Abest lighting sú kvalifikované podľa DLC, UL, ENEC, TUV, CE, RoHS, SAA a C-Tick.
Ak máte záujem o naše LED tripoofové svetlo alebo máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

  • Predchádzajúci:
  • Ďalšie: