Agent / OEM / ODM - Abest Lighting Co., Ltd
Agent / OEM / ODM

Ne vazhdimisht përtërij në bazë të kërkesave të konsumatorëve, të përcaktuara pozitën udhëheqëse në kërkimin shkencor, zhvillimin, inxhinieri, dhe tregtimin e LED zgjidhje ndriçim bazuar. Mbështeten në përparësitë gjithëpërfshirëse të kërkimit LED Lighting, zhvillimin, inxhinieri, dhe marketingut, Abestis duke u bërë një inteligjente pionier LED Lighting. Aktualisht, produktet tona dhe zgjidhjet tashmë janë aplikuar në dhjetra vende dhe servemillions popullsisë në mbarë botën .:

Kapitulli i parë: një agjent i produktit tonë

Ne vazhdimisht përtërij në bazë të kërkesave të konsumatorëve, e themeluar në industrinë pozicion në katër fusha kryesore udhëheqëse: Shërbimet e sigurimit bazë, pjesët dhe sistemet, shërbim profesional dhe terminal./span>

Kapitulli i dytë: ODM Shërbimi

Ndonjëherë ju duhet të mendojnë jashtë kutisë, siç dëshmohet nga shumë kërkesa kemi përmbushur për zgjidhje të reja unike ndriçimit. Valët LED është një Pajisje Original Prodhuesi, me më shumë se një dekadë të përvojës furnizimin bordet LED dhe ndeshjeve për klientët privatë në një gamë të gjerë të industrive.

Cutting Edge LED Teknologjia

Klientët OE Our / OES kenë qasje në një ekip të talentuar të inxhinierëve. Our në vend R & D departamentit në mënyrë aktive kërkon jashtë dhe vlerëson avancimet e fundit në teknologjinë LED për projektin tuaj.

Kapitulli i dytë: Shërbimi OEM

Prodhuesi Fleksibiliteti

Nuk ka një-size-fits-all zgjidhje LED. Ne kemi aftësitë për të përshtatur proceset tona dhe të rregulloje ndonjë nga produktet tona - ose ju të ndërtuar një të re - në specifikimet tuaja.

Të fuqishme të zinxhirit të furnizimit

zinxhirin tonë të furnizimit është shtylla kurrizore e biznesit OEM tonë. Duke konsoliduar operacionet nën një çati, Waves LED ofron pashembullt transparencës, të cilësisë, dhe vlera të OE dhe OES tonë të konsumatorëve.

Abest Lighting Spirit është "të mbajë premtimin dhe të përpiqemi të mira tona"! Abest kulturë e rrënjosur në stafit Abest zemër, dhe ofron dinamikë për zhvillim të qëndrueshëm Abest.