Ndriçimit emergjent - Abest Lighting Co., Ltd
ndriçimit emergjent

a2001-24g-list

A2001 2.4G Tri-provë Lehta

a2901-list

A2107 LED Linear High Bay

a2803-list

A2201 LED UFO High Bay

01

AbestLED Dritat e urgjencës janë të zbatohet gjerësisht në garazhe parkimi, magazina dhe bimëve prodhuese.

Si zhvillohet teknologjisë LED, funksioni emergjente bëhet një nga karakteristikat e produkteve të ndriçimit LED. Abestled LED Tri-provë dritat dhe dritat lartë gji vijnë nga funksioni emergjente me bateri të mbështetur pajisje që ndizet automatikisht kur një ndërtesë përjeton një ndërprerje të energjisë, si dhe në dispozicion për ndriçim të vazhdueshëm për 1-3 orë.

LED dritat emergjente shënoni kutinë për parametër gati çdo photometric lidh me thupra avantazhin jeta llambë dhe përfitim kursimit të energjisë, garanci ynë është 2-vjeçare.

Përveç llambë përparësi jetës dhe të përfitimit të kursimit të energjisë, luminaires emergjente LED tej të fitojë në koston e zëvendësimit llambë, ndriçim i zonave detyrë të lartë -risk duke përdorur shpërndarjen kontrolluar dritë, reduktimin e ngrohjes, cilësia e lehta dhe cilësinë burim llambë, si dhe.

Standard rregullimin emergjente ndriçimi nga UL 924 standardi për sigurinë, dhe IEC 60598-2-22 kërkesave të veçanta.

ndriçimit emergjent

Për përdorim kur furnizimi me ndriçim normal dështon

ndriçim Standby

Mundëson aktiveve normale për të vazhduar në thelb i pandryshuar.

Me rrezik të lartë ndriçim detyrë-zonë

Të garantuar sigurinë e njerëzve të përfshirë në një proces potencialisht të rrezikshme ose situatë dhe për të mundësuar procedurat e duhura mbyllur-poshtë për sigurinë e operatorit dhe banorët e lokaleve.