Garazhe Parking - Abest Lighting Co., Ltd
Garazhe Parking

Garazhe për makine (1)

Abest TM  Luminaries janë të papërshkueshëm nga uji, prova pluhur, lagështi-provë, dhe prova vandal.

IP65 tri-prova të lehta dhe gji të lartë janë ideale për garazhe parkimi, sidomos për vendndodhjen mallkuar.

Parkim nëntokë:

a2001-list

Dritat LED A2001P Tri-Dëshmi

a2003-list

A2003 PC Tri-provë Lehta

a2102-list

A2102 LED Linear High Bay

a2005-list

A2005 PC Tri-provë Lehta

a2105-list

A2105 LED Low Bay

a2106-list

A2106 Linear High Bay


Outdoor apo Rruga dhe autostradë ndriçimit:

a2201-list

A2201 LED UFO High Bay

a2202-list

A2202 UFO High Bay