Sports Lighting - Abest Lighting Co., Ltd
Sports Lighting

Sports Lighting (1)Qindra projektet e arenës sportive dhe zgjodhi ABEST TM ndriçuesve 's në të gjithë botën, të tilla si gjykatë të basketbollit, hokej shesh patinazhi, fushë futbolli, gjykata badminton, fushë tenisi dhe kështu me radhë.

Ne të sigurojë energji efikas, me kosto efektive ndeshjeve LED luminaire për ndriçim sportive shtëpie ose në natyrë.

arena Indoor dhe sporte:

 1.A2102 & A2106 linear bay lartë
  2.A2201 & A2202 UFO gji lartë
  3.A2105 lineare gji të ulët

a2102-list

A2102 LED Linear High Bay

a2106-list

A2106 Linear High Bay

a2201-list

A2201 LED UFO High Bay

a2202-list

A2202 UFO High Bay

a2105-list

A2105 LED Low Bay