70
70
LED Tri-buktina <br /> / uap-kedap Lampu
LED Tri-buktina
/ uap-kedap Lampu
Liniér Lampu Bay High
Liniér Lampu Bay High
Manufaktur & <br /> Gudang cahaya
Manufaktur &
gudang cahaya
Olahraga Stadion cahaya
Olahraga Stadion cahaya
Dimmable & Tunable <br /> cahaya komérsial
Dimmable & Tunable
cahaya komérsial

Abest cahaya, A pangalusna lampu keur anjeun

  • R & D tim

    10 urang kudu leuwih 11 pangalaman yrs, nyadiakeun konsumén jeung cahaya solusi-kualitas luhur LED
  • DIALUX simulasi

    Bébas DIALux simulasi professionally sarta nitenan sagala peraturan resmi kalayan technicians cahaya kami
  • OEM / ODM

    Simkuring boga pangalaman, kamampuan, jeung sumber R & D pikeun nyieun OEM / ODM integrasi hiji kasuksésan glowing
  • sertipikat

    TUV, SAA, UL & cul, DLC v4.2, CB, FCC, C-keletik, CE, RoHS, ISO9001: 2015
  • Service sanggeus-jualan

    Pondok kalungguhan waktos 7-25 poé gawé, Tanggapan Fast dina 1 jam, 5 taun jaminan
Tambih deui