A2106 linier High Bay

A2102 LED linier High Bay dijieunna tina beurat-tugas anodized, aluminium extruded kitu eta tiasa ngadamel naon anjeun tiasa piring kaluar. The dissipates fixture finely-direkayasa panas tur ngajaga LEDs jero kmu katuhu pikeun taun sarta taun.

Loba dipaké di Airport, Otomatis Dealership, Atikan, Podomoro, Distribusi, Gymnasiums, Industri & Gudang, Rékréasi & tempat umum.

Témbongkeun produk

parameter

download

Tags produk

nu ngeunaan jeung susunan

ukuran 2FT, 3FT, 4FT, 5FT
Padumukan Pesawat Aluminium
ngabereskeun Pérak (baku), Bodas, Hideung
ningkatna Tamansari Gunung kurung (baku), Wall Gunung jeung gantung susunan pilihan
tutup lensa
IP Peunteun IP65
IK IK10

listrik

Watts sadia 80W, 120W, 150W, 200W
tegangan input AC100-277V standar 50 / 60Hz
kakuatan Factor > 0,95
THD <15%

Optik & kinerja

LED Chips LM80 / 2835 Led Chips
Luminous Efficacy 120/140/160 LM / W
lumén Kaluaran 10400 ~ 30000LM
CCT 3000/4000/5000/6000 / 6500K
CRI > 80
beam sudut 120 °

Pilihan

Dimming 0-10V | Dali Dimming
fungsi Microwave sensor | kaayaan nu walurat
tegangan input AC200 ~ 240V

umum

cahaya Malah katerangan; Non-sorotan
Jangka waktu hirup 50,000HRS
garansi 5 Taun
temp operasi -20 ° C ~ + 45 ° C
temp gudang -30 ° C ~ + 70 ° C
certifications UL, DLC, CE, RoHS

parameter

Model No. Wattage Voltaseu CCT Lumens ukuran
A2106-600-80W 80W AC100-240V 3000 ~ 6500K 10400 / 12000LM 600 * 140 * 55 MM
A2106-900-120W 120W AC100-240V 3000 ~ 6500K 15600 / 18000LM 900 * 140 * 55 MM
A2106-1200-150W 150W AC100-240V 3000 ~ 6500K 19500 / 22500LM 1200 * 140 * 55 MM
A2106-1500-200W 200W AC100-240V 3000 ~ 6500K 26000 / 30000LM 1500 * 140 * 55 MM

photometrics

2106

spésifikasi Infobox

Padumukan Pesawat Aluminium
ngabereskeun perak
ningkatna Tamansari Gunung kurung
tutup lensa

spésifikasi listrik

LED Engine Quality tinggi 3030 Chips
Watts sadia 80W, 120W, 150W, 200W
kakuatan Factor > 0,95
Suhu ambient -20 ° C ~ + 50 ° C
tegangan sadia AC100-277V 50 / 60Hz baku, AC277-480V 50 / 60Hz sadia

Optik & kinerja spésifikasi

lumén Kaluaran 80W: 10400lm | 120W: 15600lm | 150W: 19500lm | 200W: 26000lm
IP Peunteun IP65
beam sudut 60 ° 90 °
CRI > 80
episiensi 130 ± 5% LM / w
CCT 3000 ~ 6500K
certifications UL / cul (E485380), DLC V4.2 premium

Pilihan

warna awakna Bodas, Hideung
CRI > 90
UGR <19
fungsi 1-10V | Dali | Microwave sensor & photocell | kaayaan nu walurat
Voltaseu AC277-480V 50 / 60Hz
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Gantung, Wall Gunung

kaunggulan

cahaya Malah katerangan; Non-sorotan
tutup perlindungan UV
harga ngarugikeun éféktif
IP Peunteun IP65
nu nyetir MeanWell atanapi Inventronics supir, surem bébas
garansi jaminan 5 Taun
parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Gampang masang, teguh & gancang

ukuran

Wattage Panjang (mm) Lebar (mm) Jangkungna (mm)
80W 600 140 55
120W 900 140 55
150W 1200 140 55
200W 1500 140 55

a2001-taram-01

paking info

barang NW / pc GW / Ctn Qty / Ctn Ukuran Ctn (mm)
0.6m / 2ft 4kg 9kg 2pcs 660 * 210 * 300
0.9m / 3ft 5kg 11kg 2pcs 960 * 210 * 300
1.2m / 4ft 6.5kg 14kg 2pcs 1260 * 210 * 300
1.5m / 5ft 7.5kg 16kg 2pcs 1560 * 210 * 300

a2001-taram-02

PHOTOMETRICS

a2001-24g-metrics-01 a2001-24g-metrics-02

Produk kode generator

Pilih preferensi konfigurasi anjeun di handap pikeun ngahasilkeun kode produk Anjeun.

A2106 - 1500 - 200W - EM - Fungsi Darurat
Series Panjang (mm) Wattage Pilihan
A2106 600 80W Nm - Standar
900 120W Nd - 1-10V Dimming
1200 150W DA - Dali Dimming
1500 200W

Ngantosan update teh, ............... ..