Agen / OEM / ODM - Abest cahaya Co., Ltd.
Agen / OEM / ODM

Very pleased to document some of the successful fulfillment of the ODM/ OEM order for LED grow light bars (hot-selling products), grow lights board and T5 grow lights tube. As a trusted factory specializing in manufacturing lighting solutions, we were dedicated to meeting the specific requirements of our clients.

xvfcb (2)
xvfcb (3)
xvfcb (6)

For grow lights board, we meticulously produced boards with a balanced spectrum of purple light, optimizing plant growth and development. Energy efficiency, longevity, and compliance with industry standards were prioritized during the manufacturing process..

Simultaneously, we manufactured LED grow light bars with a carefully calibrated spectrum to cover essential wavelengths for photosynthesis. Our focus on energy efficiency, durability, and ease of installation ensured high-quality products for our clients.
We appreciate the trust placed in our manufacturing capabilities and commitment to excellence. The successful completion of this OEM order exemplifies our dedication to delivering top-quality lighting solutions. We look forward to future collaborations and providing exceptional products to meet the evolving needs of our clients.

xvfcb (1)
xvfcb (4)
xvfcb (5)

Urang terus innovate dumasar kana tungtutan customer, ngadegkeun posisi ngarah dina panalungtikan, ngembangkeun, rékayasa, sarta pamasaran LED solusi cahaya dumasar. Ngandelkeun kaunggulan komprehensif panalungtikan LED cahaya, ngembangkeun, rékayasa, sarta pamasaran, Abestis jadi hiji calakan LED cahaya pelopor. Dina hadir, produk na leyuran kami geus dilarapkeun kana puluhan nagara jeung servemillions Populasi sabudeureun dunya .:

The First Bab: Hiji Agen of Produk kami

Urang terus innovate dumasar kana tungtutan customer, ngadegkeun Industri posisi di opat widang utama ngarah: kaamanan dasar jasa, patempatan jeung sistem, layanan profésional sarta terminal./span nu>

Paringkat ka Bab: ODM Service

Kadang-kadang nu kudu pikir luar kotak, sakumaha dibuktikeun ku loba requests kami geus kaeusi keur solusi unik cahaya anyar. LED Ombak mangrupa Asli Equipment Produsén, kalawan leuwih dékade tina pangalaman supplying papan LED na fixtures pikeun klien swasta di rupa-rupa industri.

Motong Tepi Téhnologi LED

Œ kami / OES klien boga aksés ka tim Sarbini of insinyur. Urang dina situs departemén R & D aktip nyiar kaluar jeung ngaevaluasi advancements panganyarna dina téhnologi LED pikeun proyék Anjeun.

Paringkat ka Bab: Service OEM

produsén kalenturan

Aya hiji-ukuran-fits-kabeh solusi LED. Simkuring boga kamampuhan beradaptasi prosés urang jeung ngaropea sagala produk urang - atanapi ngawangun Anjeun nu anyar - mun spésifikasi pasti anjeun.

Kuat Chain Supply

ranté suplai kami téh tulang tonggong tina bisnis urang OEM. Ku consolidating operasi dina hiji hateup, LED Ombak nawaran unparalleled transparansi, kualitas, sarta nilai ka konsumén œ na OES urang.

Abest cahaya Roh nyaeta "tetep jangji jeung cobaan pangalusna kami"! budaya Abest rooted di staf haté Abest, sarta nyadiakeun dinamis pikeun ngembangkeun sustainable Abest.

 

cdvgcdf-(1)
cdvgcdf-(2)
cdvgcdf-(3)